| http://diogenhs.pa-sy-a.gr/2008/10/26/01-00/pa-sy-a_diogenhs_2008-10-26_01-00.htm

| >> [ΠΑ.ΣΥ.Α.] >> ΥΠΕΡΤΟΜΕΙΣ >> ΠΟΛΕΜΟΣ >> ΤΟΜΕΙΣ >> ΔΙΟΓΕΝΗΣ >> 2008 >> ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ >> 26 >> 01:00 >>

[ Πα.Συ.Α. ]

"ΥΠΕΡΤΟΜΕΙΣ"

ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΝΔΡΩΝ

"ΥΠΕΡ ΑΝΩ ΟΛΩΝ ΠΑΤΡΩΑ"

"ΥΠΕΡΤΟΜΕΙΣ"

[ Πα.Συ.Α. ]

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΣ ΥΠΕΡΤΟΜΕΑΣ

"ΠΟΛΕΜΟΣ"

"ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΑΤΗΡ ΠΑΝΤΩΝ"

"ΠΟΛΕΜΟΣ"

[ Πα.Συ.Α. ]

"ΤΟΜΕΙΣ"

ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΝΔΡΩΝ

"ΤΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ ΔΙΑ ΤΟΥ ΝΟΟΣ ΑΚΟΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΡΩΝΤΑΙ"

"ΤΟΜΕΙΣ"

[ Πα.Συ.Α. ]

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΠΟΛΕΜΟΥ "ΔΙΟΓΕΝΗΣ"

 

"Ο ΔΙΑΜΕΝΩΝ ΕΙΣ ΤΟ ΠΙΘΑΡΙ"

"ΔΙΟΓΕΝΗΣ"

"ΔΙΟΓΕΝΗΣ"

 

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ - BLOG

 

ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΩΝ

 

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΩΝ

Νο [ 00002 ]

Η ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑ «Ο.Ε.Α. ~ ΕΥΝΟΥΧΙΑ» (ΠΕΡΓΑΜΟΥ ~ ΤΡΟΙΑΣ ~ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ ~ ΙΩΛΚΟΥ) ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΗ ΣΕ ΚΡΙΣΗ ΑΛΗΘΟΛΟΓΙΑΣ ΛΟΓΩ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ & ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΕΩΝ ΕΙΣΑΓΕΙ ΝΕΟ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΟ ΟΡΟ ΓΙΑ ΤΙΣ "ΦΕΜΟΥΝΙΣΤΡΙΕΣ" ΤΗΝ "ΤΡΙΚΑΤΑΘΛΙΨΗ"

 

 

 

 

 

 

ΔΙΟΓΕΝΗΣ - 2008 - 10 - 26 - 01:00

 

ΙΔΙΟ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΜΕΑ

 

ΝΕΟ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ ΥΠΟΒΑΘΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΕΜΙΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΕΜΙΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΕΣ

 

[ 2008.10.25 12:00 ]

Νο [ 00001 ]

Η ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑ «Ο.Ε.Α. ~ ΕΥΝΟΥΧΙΑ» (ΠΕΡΓΑΜΟΥ ~ ΤΡΟΙΑΣ ~ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ ~ ΙΩΛΚΟΥ) ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΗ ΣΕ ΚΡΙΣΗ ΑΛΗΘΟΛΟΓΙΑΣ ΛΟΓΩ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ & ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΕΩΝ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΟΝ ΟΡΟ "ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΕΣ" - ΕΙΣ ΤΟ ΕΞΗΣ ΟΙ "ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΕΣ" ΘΑ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ "ΦΕΜΟΥΝΙΣΤΡΙΕΣ" ΚΑΙ ΧΑΡΙΝ ΣΥΝΤΟΜΙΑΣ "ΜΟΥΝΙΣΤΡΙΕΣ" ΗΤΟΙ "ΑΙΔΙΣΤΡΙΕΣ"

 

[ 2008.10.26 01:00 ]

Νο [ 00002 ]

Η ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑ «Ο.Ε.Α. ~ ΕΥΝΟΥΧΙΑ» (ΠΕΡΓΑΜΟΥ ~ ΤΡΟΙΑΣ ~ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ ~ ΙΩΛΚΟΥ) ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΗ ΣΕ ΚΡΙΣΗ ΑΛΗΘΟΛΟΓΙΑΣ ΛΟΓΩ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ & ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΕΩΝ ΕΙΣΑΓΕΙ ΝΕΟ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΟ ΟΡΟ ΓΙΑ ΤΙΣ "ΦΕΜΟΥΝΙΣΤΡΙΕΣ" ΤΗΝ "ΤΡΙΚΑΤΑΘΛΙΨΗ"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"ΔΙΟΓΕΝΗΣ"

ΝΕΟ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ ΥΠΟΒΑΘΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΕΜΙΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΕΜΙΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΕΣ

 

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00002 ] [ 2008.10.26 01:00 ]

Η ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑ «Ο.Ε.Α. ~ ΕΥΝΟΥΧΙΑ» (ΠΕΡΓΑΜΟΥ ~ ΤΡΟΙΑΣ ~ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ ~ ΙΩΛΚΟΥ) ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΗ ΣΕ ΚΡΙΣΗ ΑΛΗΘΟΛΟΓΙΑΣ ΛΟΓΩ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ & ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΕΩΝ ΕΙΣΑΓΕΙ ΝΕΟ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΟ ΟΡΟ ΓΙΑ ΤΙΣ "ΦΕΜΟΥΝΙΣΤΡΙΕΣ" ΤΗΝ "ΤΡΙΚΑΤΑΘΛΙΨΗ"

 

 

ΤΟ ΨΕΥΔΥΠΑΡΚΤΟ "ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑΣ" ΤΗΣ ΨΕΥΔΕΤΙΤΛΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑΣ "ΟΜΑΔΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ" ~ «Ο.Ε.Α. ~ ΕΥΝΟΥΧΙΑΣ» ΠΕΡΓΑΜΟΥ ~ ΤΡΩΑΔΟΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΙΩΛΚΟ ~ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΕΛΥΦΟΣ ΤΗΣ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΑΣ ΗΤΟΙ ΤΟΥ ΑΙΔΟΙΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΜΕΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ ΤΟΥ ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΥ ~ ΓΥΝΑΙΚΙΣΜΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΕΤΥΧΕ ΝΑ ΕΥΝΟΥΧΙΣΕΙ ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΔΡΕΣ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ "ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΝΔΡΩΝ" - [ΠΑ.ΣΥ.Α.] ΟΠΟΤΕ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΑΥΤΟΕΥΝΟΥΧΟΥ ΕΛΛΗΝΟ~ΕΒΡΑΙΟ~ΜΟΓΓΟΛΟΥ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ~ΜΠΟΧΩΡΗ~ΧΑΝ ΕΚΔΙΔΕΙ "ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ" ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΙΣΑΓΕΙ ΝΕΟ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΟ ΟΡΟ ΓΙΑ ΤΙΣ "ΦΕΜΟΥΝΙΣΤΡΙΕΣ" ΤΗΝ "ΤΡΙΚΑΤΑΘΛΙΨΗ"

 

 

 

 

 

 

"ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ" ~ (Ο.Ε.Α.)

 

"ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑΣ"

 

"ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ"

 

ΝΕΟΣ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΟΣ ΟΡΟΣ ΦΕΜΟΥΝΙΣΤΡΙΩΝ – "ΤΡΙΚΑΤΑΘΛΙΨΗ"

 

ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΣΤΑΔΙΩΝ ΣΥΝΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΑΡΡΕΝ.

 

ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΛΑΣΤΟ ΧΙ-ΧΙ-ΧΙ ΚΑΙ ΧΑ-ΧΑ-ΧΑ ΣΤΟ ΧΑΡΤΟΠΑΙΓΝΙΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ, ΓΥΡΙΖΟΝΤΑΣ ΣΠΙΤΙ ΟΙ ΦΕΜΟΥΝΙΣΤΡΙΕΣ ΒΥΘΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΤΡΙΠΛΗ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΤΡΙΠΛΗ ΜΟΝΑΞΙΑ, ΛΟΓΩ ΣΤΕΡΗΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΡΟΜΟΥ ΤΩΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΣΥΝΟΥΣΙΩΝ ΜΕ ΤΟ ΑΡΡΕΝ.

 

Ο ΑΝΔΡΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑΝ ΣΕ ΣΥΝΕΧΗ ΣΥΜΒΙΩΣΗ. Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑΝ ΣΕ ΣΥΝΕΧΗ ΣΥΜΒΙΩΣΗ.

 

ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΜΟΡΦΗ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑ ΦΥΣΕΙ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΣΘΕΝΕΙΑ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΤΙΣ ΦΕΜΟΥΝΙΣΤΡΙΕΣ ΣΤΟΝ ΨΥΧΟΛΟΓΟ ΣΤΟΝ ΨΥΧΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΘΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΩΣ ΠΡΟΩΡΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΙ ΦΕΜΟΥΝΙΣΤΡΙΕΣ, ΜΕ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΩΝΙΚΑ ΣΟΦΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΨΕΥΔΕΙΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΝΑ ΔΙΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΤΑΞΗ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΔΕΚΑΕΠΤΑ ΤΡΕΙΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΤΩΝ.

 

ΑΝΧΙΒΑΣΙΗΝ ΗΤΟΙ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΣΤΟΥΣ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΤΑ ΗΡΑΚΛΕΙΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΖΩΗ, ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ. ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ, ΤΡΙΠΛΟ ΘΑΝΑΤΟ ΗΤΟΙ ΤΡΙΘΑΝΑΤΟ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΒΙΩΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΕΣ.   ΑΝΧΙ=ΠΛΗΣΙΟΝ ΒΑΣΙΗΝ=ΒΑΙΝΩ     (Ο.Ε.Α.) ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑΣ

 

 

 

(Ο.Ε.Α.) ~ ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑΣ

 

 

 

 

 

Υ.Γ.1. [ΠΑ.ΣΥ.Α.]

 

Η Ο.Ε.Α. ΤΕΛΙΚΑ ΟΠΩΣ ΑΠΕΔΕΙΧΘΕΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΜΙΑ "ΤΡΙΚΑΤΑΘΛΗΠΤΙΚΙΑ" "ΦΕΜΟΥΝΙΣΤΡΙΑ" ΚΑΙ ΧΑΡΙΝ ΣΥΝΤΟΜΙΑΣ "ΤΡΙΚΑΤΑΘΛΗΠΤΙΚΙΑ" "ΜΟΥΝΙΣΤΡΙΑ" ΗΤΟΙ "ΤΡΙΚΑΤΑΘΛΗΠΤΙΚΙΑ" "ΑΙΔΙΣΤΡΙΑ" ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΕΜΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΝΑΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ "ΤΡΙΚΑΤΑΘΛΗΠΤΙΚΑ" (ΓΙ' ΑΥΤΗΝ) "ΦΕΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ" ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ "ΔΙΟΓΕΝΗΣ" ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ: Η «Ο.Ε.Α.» ΚΑΙ ΟΙ «ΕΨΙΛΟΝ-Ε» ΠΑΝΕ ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ - 152 ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - MISS BERBERE FRANCE 2010 ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ: Ο ΚΑΡΑ-ΟΕΑ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑΣ ΥΠΕΡ-ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΥΠΕΡ-ΑΜΦΙΔΡΟΜΗΣ ΥΠΕΡ-ΗΧΟΕΙΚΟΝΙΚΗΣ ΥΠΕΡ-ΔΙΑΓΑΛΑΞΙΑΚΗΣ ΥΠΕΡ-T.V. ΑΙΤΗΤΑΙ ΚΑΙ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΜΑ-ΟΕΑ ΔΙΑΤΑΓΕΣ: ΑΠΟ Νο. 000.000.000.000.000.001 ΕΩΣ Νο. 000.000.000.000.000.010

 

 

Υ.Γ.2. [ΠΑ.ΣΥ.Α.]

 

Η Ο.Ε.Α. ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΑΡΑΠΕΡΣΕΦΟΝΗ ΙΩΑΝΝΗ (ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ~ ΜΠΟΧΩΡΗ ~ ΧΑΝ) ΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΝΩΘΙ ΔΕΥΤΕΡΗ "ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ" ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΙΔΡΥΤΟΥ ΤΟΥ [ΠΑ.ΣΥ.Α.] ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝΕΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕ ΠΑΡΕΑ ΑΡΕΝΑΣ ΡΟΠΗΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΣΧΕΤΙΚΩΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ. ΟΜΩΣ ΟΠΩΣ ΑΠΕΔΕΙΧΘΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΙΔΡΥΤΟΥ ΤΟΥ [ΠΑ.ΣΥ.Α.] ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΛΟ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΨΕΥΔΟ ΟΜΑΔΟΣ Ο.Ε.Α. ΥΠΟΤΡΟΠΙΑΣΕ ΚΑΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕ ΑΦΥΛΟΣ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΡΑΓΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΟΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΝΩ ΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΛΙΑΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΣΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ "ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗΣ" ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ: ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ-ΤΡΙΔΥΜΟ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ-ΜΠΟΧΩΡΗΣ & ΠΑΠΑΝΑΚΟΣ ΕΙΧΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΕΩΣ ΚΑΘ' ΟΤΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΠΟΡΡΟΙΑ ΤΩΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΜΕΝΩΝ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΩΝ ΚΟΠΡΑΝΩΝ ΤΗΣ ΑΘΛΙΑΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΟΥΣ ΦΤΕΡΩΤΗΣ ΕΧΙΔΝΑΣ ΠΟΡΝΗΣ Ο.Ε.Α. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕΝΟ ΕΙΣ ΤΟ ΕΞΗΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΩΣ «ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ» «ΕΙΔΙΚΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗΣ» «ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ» ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ: ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΑιδοιοΠουστροΛόγιο Ο.Ε.Α. ΑΛΗΘΟΥΣ ΑΙΔΟΙΟστρατηγικής & ΠΕΟστρατηγικής ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ την ύπαρξη ΝΕΟΦΑΝΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΑΞΟΝΟΣ ΕΡΜΑΦΡΟΔΙΤΗΣ ΑΙΔΟΙΟ-ΠΕΟ-ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ των ΤΟΥΡΚΟ-ΜΟΓΓΟΛΟ-ΚΙΝΕΖΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΩΔΙΚΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ "Τ.Κ.9." ~ "ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΤΑ 9ΜΕΡΑ"... ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΕΝΩ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΕΠΙΤΟΜΕΑ "ΑΝΑΚΟΙΝΩΤΗΣ" ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ: ΟΙ ΤΑΦΟΙ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΨΙΛΟΝ-Ε - ΕΔΩ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΩΝ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΨΙΛΟΝ-Ε ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΕΥΔΟ-ΟΜΑΔΑ (Ο.Ε.Α.) ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ: Ο ΛΕΥΚΟΣ - ΓΚΡΙΖΟΣ - ΜΑΥΡΟΣ ΜΑΓΟΣ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΣ ΠΟΝΤΙΚΑΣ-ΠΟΝΤΙΦΙΚΑΣ ΡΑΒΒΙΝΟΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ-ΜΠΟΧΩΡΗΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ [ΠΑ.ΣΥ.Α.]

 

 

"ΑΝΑΚΟΙΝΩΤΗΣ"

ΕΚΤΑΚΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ Νο [ 00056 ] - [ 2011.06.03 02:00 ]

ΟΙ ΤΑΦΟΙ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΨΙΛΟΝ-Ε - ΕΔΩ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΩΝ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΨΙΛΟΝ-Ε

 

"ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00009 ] [ 2010.11.14 00:00 ]

Ο ΛΕΥΚΟΣ - ΓΚΡΙΖΟΣ - ΜΑΥΡΟΣ ΜΑΓΟΣ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΣ ΠΟΝΤΙΚΑΣ-ΠΟΝΤΙΦΙΚΑΣ ΡΑΒΒΙΝΟΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ-ΜΠΟΧΩΡΗΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΖΗΜΙΑ"

"ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ"

"Ο ΑΝΔΡΑΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ"

"ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΝΔΡΩΝ"

  

[ Πα.Συ.Α. ]

 

 

URL-1: http://www.pa-sy-a.gr

 

URL-2: http://syndesmos-andrwn.pa-sy-a.gr

 

URL-3: http://panellhnios-syndesmos-andrwn.pa-sy-a.gr

 

E-MAIL-1: pa-sy-a@pa-sy-a.gr

 

E-MAIL-2: syndesmos-andrwn@pa-sy-a.gr

 

E-MAIL-3: panellhnios-syndesmos-andrwn@pa-sy-a.gr

 

 

"ΥΠΕΡΤΟΜΕΙΣ"

  

 

URL: http://ypertomeis.pa-sy-a.gr

 

E-MAIL: ypertomeis@pa-sy-a.gr

 

 

"ΠΟΛΕΜΟΣ"

  

 

URL: http://polemos.pa-sy-a.gr

 

E-MAIL: polemos@pa-sy-a.gr

 

 

"ΤΟΜΕΙΣ"

  

 

URL: http://tomeis.pa-sy-a.gr

 

E-MAIL: tomeis@pa-sy-a.gr

 

 

"ΔΙΟΓΕΝΗΣ"

 

 

URL: http://diogenhs.pa-sy-a.gr

 

E-MAIL: diogenhs@pa-sy-a.gr

πρώτη ενημέρωση της παρούσας σελίδας:

[05/03/2010]

έκδοση:

[06.07]

τελευταία ενημέρωση της παρούσας σελίδας:

[2013/07/31]

Σχεδιασμός, Δημιουργία και Πνευματικά Δικαιώματα: "ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ"